Thursday, December 16, 2021

Detentiedak innovatie op De Groene Sector.

11, 12 en 13 januari 2022 wordt het Detentiedak op De Groene Sector in Hardenberg als innovatie gepresenteerd. Op deze vakbeurs voor professionals uit de groene branche kunt u alles te weten komen over het Detentiedak. Kom hiervoor een kijkje nemen op de stand van Sempergreen. Ook kunt u er groene prijzen winnen!

Datum: 11, 12, 13 januari 2022
Tijd: 13:00 – 21:00
Locatie: stand 109 van Sempergreen (u herkent ons aan het groendak)
Prijs: gratis

Bestel nu uw ticket

Wilt u zich liever via de website van de Groene Sector inschrijven? Gebruik dan deze registratiecode: 10832

Valt u in de groene prijzen?

Bij de stand van Sempergreen kunt u ontdekken of het Detentiedak bij uw project past. Ook maakt u er kans op groene prijzen. Geef hiervoor het Groene Rad een draai. De hoofdprijs is een Sempergreen biodiversiteitspakket!

Verhoog de biodiversiteit van uw Detentiedak met een biodiversiteitspakket

Draai aan het rad en maak kans op een Sempergreen biodiversiteitspakket

Met de toevoeging van een Biodiversiteitspakket biedt een Sedumdak naast nectar ook nestgelegenheid, beschutting en voeding voor bijen, vlinders en andere insecten. Kortom, de lokale biodiversiteit krijgt met dit pakket een boost.

Zien wij u ook 11, 12, of 13 januari op De Groene Sector?

Over Het Detentiedak

Het Detentiedak is een innovatief blauw-groendaksysteem waarbij het regenwater dat op het dak valt tijdelijk wordt opgevangen. Vervolgens wordt het water vertraagd afgevoerd. Hierdoor voldoet het Detentiedak aan vergunningsvraagstukken van waterschappen en gemeenten, zoals een hemelwaterverordening of een waterparagraaf. Het duurzame systeem is, in tegenstelling tot Retentiedaken, ook geschikt voor bestaande gebouwen door zijn geringe gewicht en zijn toepasbaarheid op daken met een helling tot 2 graden.

Over de Groene Sector

De Groene Sector is een uitstekend kennis- en netwerkmoment voor mensen uit de groene branche, zoals hoveniers, tuin- en landschapsarchitecten, maar bijvoorbeeld ook gemeentelijke beslissers over groenvoorzieningen. Laat u inspireren door kennissessies, nieuwe innovaties en knoop nieuwe zakenrelaties aan. Na deze beurs bent u weer volledig op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van machines, wet- en regelgeving, trends en ontwikkelingen binnen de groene branche.

Over Sempergreen

Sempergreen, met hoofkantoor in Nederland, is wereldwijd de grootste ontwikkelaar en leverancier van innovatieve en kwalitatieve oplossingen voor groene daken, groene gevels en direct-groene bodembedekking. Het gedreven en professionele team van Sempergreen, dat ruim 200 medewerkers telt, werkt voortdurend aan de kwaliteit van haar duurzame producten. Samen met haar klanten werkt Sempergreen eraan om de wereld elke dag een stukje groener te maken.

Sjors-Wessels.jpg

More information?

Sander Scheper would love to help you out!

+316 1516 3402